
Opis
Czołowy międzynarodowy szef kuchni, Magnus Nilsson, podchodzi do domowej kuchni. Magnus podróżował po Skandynawii, nie tylko zbierając przepisy, ale także fotografując krajobrazy i ludzi. Kompletny przewodnik po nordyckiej kuchni domowej i jej bogatej ofercie kulinarnej. Zawiera 700 prostych i autentycznych przepisów z Danii, Wysp Owczych, Finlandii, Grenlandii, Islandii, Norwegii i Szwecji, z których wszystkie można łatwo odtworzyć w domu. Wyjaśnia nordyckie składniki, techniki gotowania i historię kulinarną, dzięki czemu każdy może ugotować swoje ulubione nordyckie potrawy w autentyczny sposób.
Wymiary: 19x28,8 cm
Język angielski
Okładka twarda
The Nordic Cook Book
towar niedostępny
Opis
Czołowy międzynarodowy szef kuchni, Magnus Nilsson, podchodzi do domowej kuchni. Magnus podróżował po Skandynawii, nie tylko zbierając przepisy, ale także fotografując krajobrazy i ludzi. Kompletny przewodnik po nordyckiej kuchni domowej i jej bogatej ofercie kulinarnej. Zawiera 700 prostych i autentycznych przepisów z Danii, Wysp Owczych, Finlandii, Grenlandii, Islandii, Norwegii i Szwecji, z których wszystkie można łatwo odtworzyć w domu. Wyjaśnia nordyckie składniki, techniki gotowania i historię kulinarną, dzięki czemu każdy może ugotować swoje ulubione nordyckie potrawy w autentyczny sposób.
Wymiary: 19x28,8 cm
Język angielski
Okładka twarda